Us recomanem visitar

 
Wikipop
   
Aleida

TECNACAT

,

Client: Tecnacat Edició: 2017 Encàrrec: Disseny, maquetació i impressió del catàleg de productes de l'empresa Tecnacat

Orles INS Cassà de la Selva. 2017

Client: INS Cassà de la Selva Edició: 2017 Encàrrec: Disseny, maquetació i impressió de les orles commemoratives de 2n de BAT.

Nova agenda cultural per a l’Ajuntament de Quart

, ,

Client: Ajuntament de Quart Edició: 2017 Encàrrec: Disseny, maquetació i impressió d'un llibret que reculli tota l'agenda cultural programada per a els mesos de genera a juny.

Políptics per al XIX congrés de l'”Associación de Ceramología”

,

Client: Ajuntament de Quart i Associación de Ceramología Edició: 2016 Encàrrec: Disseny d'un cartell/programa de mà de les activitats del IXI Congrés de l'Asociación de Ceramología, celebrat al Museu de la Terrissa de Quart l'octubre de 2016.

Tríptics BIOLLAR

Client: Andreu Montiel Edició: 2016 Encàrrec: Disseny d'un tríptic de producte MicroQuarz per a reformes i revestiments de la llar.    

Cartes de postres Restaurant Can Mascort

Client: Restaurant Can Mascort Edició: 2016 Encàrrec: Disseny de la carta de postres del restaurant Can Mascort.

Fira del Llibre Prohibit

, , , , ,

Client: Can Toni de les Eugues / Fira del Llibre Prohibit Campanya: III Fira del Llibre Prohibit (Llagostera) Edició: 2016 Encàrrec: Programació i coordinació de les activitats de la Fira del Llibre Prohibit i dels seus participants. Disseny, maquetació i producció de l'exposició Coram Populo. Obscenitat i erotisme, del programa de mà, del llibret Els llibres que no volen [...]

Tótem anunci

,

Client: Can Toni de les Eugues / Fira del Llibre Prohibit Campanya: III Fira del Llibre Prohibit (Llagostera) Edició: 2016 Encàrrec: Disseny, maquetació i producció d'un tótem desmuntable per anunciar el I vermut-tertúlia de la Fira del Llibre Prohibit. Per a la mateixa campanya també s'ha realitzat: Programa de mà Exposició CORAM POPULO. Obscenitat i erotisme. Llibret Els llibres [...]

Exposició CORAM POPULO. Obscenitat i erotisme

, ,

      Client: Can Toni de les Eugues / Fira del Llibre Prohibit Campanya: III Fira del Llibre Prohibit (Llagostera) Edició: 2016 Encàrrec: Disseny, maquetació i producció de l'exposició Coram Populo. Obscenitat i erotisme. Exposició dedicada a la censura aplicada a obres literàries per motius d'obscenitat i/o erotisme. Per a la mateixa campanya també s'ha realitzat: [...]

Centre de benestar i salut Terra Spa

Client: Terra Spa Campanya: Promoció de l'establiment Edició: 2016 Encàrrec: Roll up il·lustratius dels productes i serveis que ofereix el centre de benestar i salut Terra Spa.